сряда, 15 юни 2016 г.

Чудодейната вода и Букварина

Днес определено времето беше твърде лошо. Студено, ветровито и дъждовно. Това обаче не впечатляваше особено много Букварина, която беше фен на репликата на Христо Стоичков - Няма нищо по-хубаво от лошото време. Може би затова изобщо не и пречеше лошото време, а с чаровна усмивка правеше юзчета.

Тези юзчета, които предстоеше да бъдат напълнени с неповторимата българска розова вота и да зарадват посетитетелите на събора в Рожен. Работата на Букварина се състоеше в това с фините си пръсчета да завърта панделки, около юзчетата. Нещо, което може би ви се струва твърде лесно и елементарно за направа, но ако решите да пробвате, то бързо ще си промените мнението.

Букварина подържаше добро темпо и за около два часа завъртя около 60 бройки, които щяха съвсем скоро да поемат своя път и да зарадват хората. Такава е организацията на работата в "Сдружение Азбукари", бърза е ефективна. Разбира се Букварина не беше единствената, която се трудеше върху поредната задача. Работата на Тони бе да направи визия на етикетите, които щяха в пърлен блясък да греят върху новите азбукарски юзчета. След известни технически проблеми и те станаха готови и залепени върху чудотворните шишенца. Така поредната мисия на Азбукари беше изпълнена успешно.

Сега остава само юзчетата да поемат по своя път и да зарадват хората.

Няма коментари:

Публикуване на коментар